Криминални

Сали се извинява в ефир на бития екип

655-402-aleksandyr-metodievСамоков 365

Депутатът от ПГ на ДПС Александър Методиев – Сали се извини на нападнатия екип на “Нова телевизия”. Той беше гост в предаването “Здравей, България”, където присъстваха Надя Ганчева и колегите и. Разследващият журналист Марин Николов припомни част от историята, свързана с незаконното енерго и генерираните огромни загуби на ЧЕЗ, като част от мотивите екипът да посети циганската махала в Самоков.  Както ви информирахме и вчера – появилите се клипове, в които се вижда незаконно прикачане са предизвикали отново интереса на журналистите към махалата.

Методиев не можа да обясни какви са критериите, по които местната структура на ДПС прави предложенията си за общински съветници, имайки предвид факта, че Трайчо Василев – Пиже е осъждан 7 пъти. Според Методиев Лютви Местан не е знаел какъв човек е Пиже, защото имал доверие на структурите си по места. На въпрос от страна на водещите защо е предпочел подобна компрометирана пред закона личност, отново не последва категоричен и ясен отговор. За него не било важно миналото на един човек, а това какво може да направи занапред в рамките на Общинския съвет. На провело се снощи извънредно заседание на ДПС – Самоков се решило, че те снемат подкрепата си от Пиже, макар че по закон нямат право. Решението трябва да бъде еднолично. Сали заяви, че Пиже всъщност сам е решил да се откаже и че е съдействал на разследващите органи. Депутатът разказа, че вторият в листата има основно образование и че последната му работа е била като дървосекач.

Междувременно друг екип на “Нова” предаваше едновременно в махалата, обградени отвсякъде с полиция. Пиже се появи за момент, но не пожела да даде никакъв коментар. Никой не пожела да застане пред камерата, което беше изтълкувано като предупреждение, отправено към хората.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close