Седмицата

„Ротари клуб” – Самоков събра 1500 лева

rotary klub samokovМария Галчева

Събитието на „Ротари клуб”- Самоков от събота вечер събра 1500 лева. Маскеният бал в подкрепа на детското здраве се провежда за първи път в града  и може да се похвали с добър успех. Той се състоя в ресторанта на хотел „Арена”.

Около 80 куверта за вечерта са били разпродадени, което означава, че целта – подкрепа и превенция на детското здравеопазване, е повече от мотивираща.

Вечерта  беше открита от президента на клуба Мария Димова, която беше в компанията на кмета на община Самоков Владимир Георгиев. Той каза, че клубът прави много и различни полезни инициативи и винаги може да разчита на подкрепата на Общината. От своя страна Димова благодари на всички присъстващи за тяхната подкрепа към каузите на „Ротари”. Освен това тя изрази намерението си за постоянно сътрудничество между клуба и Общината по различни и предстоящи инициативи в името на града.

Благотворителният бал беше уважен от ключови за града ни хора – председателя на ОбС Самоков, депутата от БСП – лява България Радослав Стойчев, политически фигури от новосформирани структури тук, юристи, общински съветници, общественици, медии.

Събраните средствата са предназначени за Детско отделение към МБАЛ – Самоков, където ще бъдат предадени за купуването на различни консумативи.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close