Обща категорияРегионалниСамоков

„Рискова застраховка живот“ с покритие за Ковид- 19 предлагат от УНИКА

Групова „Рискова застраховка живот“ предлага  УНИКА. Новото е, че тя е изцяло съобразена със ситуацията на пандемия и важи с покритие за COVID-19.  По този начин се осигурява надеждно покритие на рискове, свързани с живота и трудоспособността на служителите на дадена фирма, като междувременно собствениците могат да се възползват от редица данъчни облекчения. Може да бъде добавено и покритие при диагноза Ковид -19.

Работодателите имат право да приспадат от облагаемата си печалба вноските по застраховка „Живот“ на своите служители в размер на 720 лв. годишно /по 60 лв. месечно/ на служител. 10% данък върху разходите се плаща за частта от застрахователната премия, надхвърляща 60 лв. на служител на месец. От УНИКА предлагат облекчена процедура за сключване на договор и без необходимост от попълване на здравен въпросник за оценка на риска. И не на последно място – данъчни облекчения за възползвалите се от застраховката.

 

Конкурентното предложение, което отличава УНИКА от продукти с подобно покритие на пазара, включва следните ПРЕДИМСТВА за клиентите:

  • Покритие на смърт и болничен престой не се ограничават само до COVID-19, а включват всякакви други заболявания и злополуки
  • Сам избираш размера на вноската си
  • Срокът на застраховката е за цяла година и НЕ е ограничен до 31.12.2020 г., както е при продукти на други застрахователи
  • Териториалната валидност на застраховката е за цял свят
  • Възможност за разсрочено плащане
  • Възрастта на застрахованите при сключване е до 69 г.

Адрес на офис на УНИКА в гр. Самоков:

Бул. Искър 89

ел. поща: tempoins.ga@uniqa.bg

0897 882 505 и 0882 940 592 – Катерина Поповянска

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close