РегионалниСпортФутбол

“Рилски спортист” стартира подготовка с половин отбор на мразовития “Искър”

Илиян Чалгънов

С по-малко от половин състав и без своя нов старши треньор Воин Войнов, “Рилски спортист” направи първа тренировка, при изключително тежки атмосферни условия на стадион “Искър”. Въпреки мразовитото време и минусовите температури, помощник-треньорът Петър Аджов изведе на терена група от 7-8 футболисти за първа тренировка преди сезона. Сред присъствалите играчи се отличаваха предимно местните легенди Васил Киров и Росен Пътников, както и по-младите Иван Иванов – Матераци, Марио Райчев и други.

По неофициална информация останалата част от тима е останала да тренира в София, поради лошото време и невъзможността за пътуване по заледените пътища в Софийско. Другата неофициална информация е, че досегашният футболист на “Рилецо” Тихомир Крумов остава в отбора. Екипът на “Самоков 365” потърси  информация относно подготовката на отбора и намеренията на ръководството, но спортният директор и треньор Воин Войнов така и не се появи на стадиона, а неговият помощник Аджов лаконично отказа коментар.

Слуховете на “Искър” мълвят, че пред завръщане в отбора е племенникът на Петър Аджов, Коко Аджов.

Във време, в което всички отбори от Трета лига обявиха своята програма, с дати на контроли и играчи, в “Рилски спортист” все още нищо не е ясно.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close