РегионалниСпортСпортФутбол

Рилски спортист започна подготовка на самоковска земя

Илиян Чалгънов

Рилски спортист поднови тренировки преди старта на  сезона с група от 16-17 футболисти на стадион “Искър”. Водени от старшията Петър Аджов и легендата Васил Киров, футболистите направиха доста сериозна тренировка, а в края си спретнаха двустранна игра. Завидни умения с коженото кълбо в мачлето показаха Кристиян Додов, както и повиканите юноши в мъжкия отбор. Кольо Чахов, който лекуваше тежка контузия също беше в групата, но отиграваше с голяма предпазливост.

Засега са сигурни три домакински контроли: на 21 юли  Рилецо ще мери сили с Марек, на 29 юли със Спортист Своге и на 1 август срещу Септември Симитли.

Старши треньорът Петър Аджов не пожела да сподели  очакванията си относно представянето на отбора в предстоящото първенство, като заяви че етапа е ранен за прогнози. Той изявява желание да се намерят още съперници за поне още 2-3 контроли, но на този етап няма подходящи съперници. От ръководството не разкриват кой си тръгва и дали ще има нови попълнения в отбора. Сигурното в момента е, че “Рилецо” разполага само със един вратар – Стилян Бонев.

Първенството в Югозападната Трета лига започва на 11 август 2018 година.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close