РегионалниСамоковСпорт

Рилски остана със сребърните медали в шампионата

Рилски спортист загуби петия двубой срещу Левски Лукойл, а с това и серията в НБЛ с 1-4. Все пак момчетата ни записаха един изключително успешен сезон, в който спечелиха Купата на България и сребърните отличия в шампионата.

Конкретно за мача можем да кажем, че двата състава влязоха в срещата доста нервни, което се отрази и на резултатността. Първоначално играчите на Левски Лукойл имаха леко предимство, след което самоковци се посъвзеха от първоначалния стрес и до края на четвъртината водеха с 19-18.

През вторите десет минути водачеството се смени на няколко пъти, като нито един от двата състава не успя да вземе по- голямо предимство, а полувремето дойде при 2 пасив за Рилски- 37-39.

Още в първите секунди на третата част баскетболистите ни вдигнаха темпото и успяха да излязат напред в резултата, но силите им сякаш стигнаха до тук. Играчите на Левски Лукойл реагираха мигновено и до края на четвъртината обърнаха развоя на събитията в своя полза-58-65.
Това сякаш бе и повратният момент в двубоя, защото в последната част момчетата ни така и не успяха да намерят сили в себе си и в крайна сметка се поздравиха със сребърните медали в шампионата.

www.rilskibasket.com

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close