РегионалниСамоковСпорт

Рилски не прости и на Берое в Самоков, завърши редовният сезон с клубни рекорди

С победа завърши редовният сезон за Рилски спортист. Тимът ни се справи вчера с гостуващия отбор на Берое побеждавайки го с 109:67.

Мачът бе равностоен само в първата четвърт и началните минути на втората. В тях гостите от Стара Загора демонстрираха добра игра и на няколко пъти дори накараха баскетболистите ни да бъдат догонващи в резултата. Това не притесни по никакъв начин играчите ни, които не само направиха обрат, а до почивката вече достигнаха до комфортната преднина от 14 точки за 56-42.

През второто полувреме сякаш силите на беройци привършиха и момчетата ни започнаха да покачват актива си. В момента, в който разликата стигна 30 точки гостите сякаш се предадоха и спряха да дават какъвто и да отпор, което доведе единствено до още по- голяма разлика в полза на Рилски в края на мача.

Така Рилски спортист преключи редовния сезон с клубен рекорд от 22 победи и само 2 загуби (по една от втория и третия в класирането) с първо място. Също така за първи път в редовния сезон нашият отбор има 8 мача, в които вкарва над 100 точки и 15 мача над 90 точки, което автоматично го прави сезона с най-доброто ни нападение.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close