Слайд категория

„Рилски атлет“ с медали от Добрич

Alinska-AdjovaВ центъра на град Добрич на 28.09.13 г. се проведе традиционният шосеен лекоатлетически пробег. В него взеха участие и състезателки на клуб „Рилски атлет”, които се представиха много добре.

При девойките младша възраст (16-17 години) на 900 м. Ивана Аджова е първа, а Веселина Алинска се класира веднага след нея на второ място. Като и двете убедително се бяха откъснали пред останалите състезателки. Емануела Тодорова се класира на призовото шесто място, а Ангелина Механджийска зае девето място.

При по-малката възраст, девойки под 16 години, също на 900 м. на второ място се класира Симона Терзийска. Тя стартира доста плахо, остави състезателката от Трявна да направи разлика и накрая не и достигна малко, за да спечели това бягане.

Много добро представяне отбеляза Никол Тоскова, която се класира на призовото шесто място. Това беше първо състезание за нея и показа, че притежава необходимите качества и талант и в следващите състезания ще бъде сред фаворитките за първите места в средните бягания в своята възрастова група. В това състезание Никол беше с две години по-малка от своите съпернички.

При момчетата под 16 години Цветан Ласкин се класира на единадесето място.

Следващото състезание е на 05.10.13 година (събота) в к.к Боровец на местността „Широката поляна”. Там ще се проведе традиционният лекоатлетически крос за купа „Самоков” и в памет на самоковския треньор Драголюб Спасов (ЛЮЦ).

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close