Бизнес

Ресторант – барбекю „Шадравана” – подходящо място за малки и големи

Самоков 365”

В края на месец октомври отваря врати едно ново по рода си заведение в Самоков. То съчетава в себе си няколко компонента – механа, кафене и детски кът. Идеята на собствениците Любен и Катя Иванови е да създадат място, което да е комфортно както за малчуганите, така и за техните родители. Освен всичко това да бъде интересно и различно за Самоков. По този начин те решават да концентрират усилията си в собствен бизнес и да направят специализиран ресторант – барбекю „Шадравана”.

Заведението има собствен стил и се намира в горната част на града, в посока към Боричо /бул. България 237 А/. То е разположено на два етажа. На първия етаж се намира механата, която има открита кухня и гостите на заведението могат да се насладят на целия процес на приготвянето на храната. Те ще имат възможността да хапнат пици, приготвени на пещ, барбекю вкусотии и още много неща от богатото меню на „Шадравана”. На горния етаж се намира кафенето, а непосредствено срещу него е детският кът. Тук вече родителите могат да се насладят на чаша ароматно кафе и да оставят своите деца да играят на воля. Детският кът е разделен на две зони – зала за забавления за най-малките /до 3 години/ и такава за по-големите /до 10 години/. Като за спокойствието и удобството на родителите те могат да наблюдават как се забавляват децата благодарение на видеовръзка с детския кът. За целта ще има и аниматор, който да занимава малчуганите в безгрижните им игри. Идеята към концепцията им да бъде включен и детски кът е породена от факта, че семейство Иванови имат три деца и знаят колко е важно за родителите да имат глътка въздух, а за децата да се създава забавна атмосфера.

В Самоков няма друго подобно място като специализиран ресторант – барбекю „Шадравана”.

„Пътувам много в чужбина и имам много идеи. Няма друго такова заведение в нашия град. С жена ми се занимавахме с различни видове бизнес и дойде момент да ги обединим”, сподели един от собствениците Любен Иванов.

Заведението е идеално място за частни партита, фирмени банкети, детски рождени дни. Официалното прерязване на лентата на специализиран ресторант – барбекю „Шадравана” ще бъде на 21 октомври /събота/, а  от 22.10 ще бъде на разположение на своите посетители. Заповядайте!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close