Обща категорияРегионалниСамоков

Ралица Кашинова ще се бори за победата в “Игри на волята”

“Самоков 365”

Атрактивната самоковка Ралица Кашинова влезе в надпреварата за голямата награда в ТВ предаването “Игри на волята”. Това е четвърти сезон на състезанието, което събира на едно място хора от различни професии и с различна физическа подготовка в битки за имунитет, възможно най-дълго задържане в състезанието и оцеляване до самия му финал. Ралица е вторият представител от Самоков, който е одобрен от кастингите за участие в игрите, като през изминалия сезон достойно представяне направи пожарникарят Димитър Морунов.

Заявката на 28-годишната Ралица Кашинова е, че е една от най-силните и добре подготвени жени участвали до този момент във формата. А в самата визитка тя е представена като – “не с човешко тяло, а като учебник по анатомия”. Това е така, защото Кашинова се занимава активно със спорт вече шест години и е професионален състезател в категория “Бикини фитнес”. Макар да завършва специалност “Журналистика” и магистратура ПР, тя решава да поеме по пътя, по който дълги години върви нейният баща Николай Кашинов – световен шампион по класическа борба за ветерани и теньор по борба. Това е пътят на спорта, по който успешно своя кариера гради й нейната сестра Александрина.

Ралица определя фитнеса като “дом” и там намира себе си. Успехите не закъсняват. Тя печели ПРО карта, която й дава възможност да се нареди и състезава с най-добрите в света. Амбиционата самоковка е абсолютен шампион на България за 2017 година.  Кашинова е четирикратен шампион на България, има редица постижения на международни и национални турнири. От няколко години Ралица има своя Академия по аеробика в Самоков, занимава се с изготвяне на хранителни режими и индивидуални програми. Желанието й е да докаже себе си в предаването и да донесе победата в родния град.

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close