РегионалниСамоковСпорт

Ралица Кашинова трета сред силна конкуренция в Македония

Анна Манова

Нашата състезателка в категория „Бикини фитнес – жени“ Ралица Кашинова направи отлично класиране и взе бронза на Diamond cup, състоял се на 13 октомври в Македония. Състезанието събра на едно място елита в бодибидинга и бикини фитнеса.

Ралица отново демонстрира отлична подготовка и се изкачи на почетното трето място в надпреварата, в която взимат участие състезателки с титли от цял свят. Кашинова за поредна година участва във веригата състезания Diаmond cup, като от 2018 също има бронз в актива си. В категорията до 164 см. се представиха седем дами с красиви тела, като шампионка стана участничка от Полша. За подготoвката на Ралица се погрижи треньорът й Жоро Славов.

„Конкуренцията наистина беше на много високо ниво. Българките се представиха много добре и реализираха силни класирания. Много съм доволна от своя резултат, оценката беше абсолютно реална“, сподели Ралица.

Това е осмото състезание за самоковската от началото на годината. Сега Ралица планира да се отдаде на заслужена почивка, на курса по аeробика, който ръководи от година и дипломирането си в НСА.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close