ОбществоСамоковСпорт

Ралица Кашинова стана трикратен шампион в категория „Бикини фитнес“

Анна Манова

Ралица Кашинова пожъна пореден успех и стана трикратен шампион в категория „Бикини фитнес“. Чаровната самоковка се представи отлично на Държавното първенство по бодибилдинг и фитнес за жени, мъже и ветерани, което се проведе през изминалите почивни дни в зала „Скаптопара“, Благоевград.

Държавното първенство е едно от най-важните за годината и в него се включиха над 350 състезатели от цялата страна, разпределени в 33 категории. Кашинова се представи в категория от 160-164 см., която бе и една от най-оспорваните. В нея се конкурираха шест състезателки за първите позиции. Ралица демонстрира добра форма и подготовка, което помогна да срази конкуренцията и да си гарантира първата позиция за трета поредна година. Тя си тръгна от надпреварата с купа, медал и грамота.

„Конкуренция бе много голяма в тази категория, а състезателките – добре подготвени. Много съм щастлива от факта, че успях да стана за трети път републиканска шампионка в категория „Бикини фитнес“. Аз се подготвям през цялата година и за мен е удоволствие да участвам в подобни състезания“, сподели за в. „Самоков 365“ Кашинова.

От началото на сезона самоковката е част от варненския клуб „Фитнеслайн“, а неин треньор е Жоро Славов. Само преди броени дни Кашинова взе участие в едно от най-мащабните състезания, провеждащо се на изключително високо ниво в Барселона, Испания. Там тя успя да се класира в топ 10 от общо 16 състезателки. Като много малко не й достигна, за да достигне до финала. Сега Ралица се подготвя за участието си в турнира от световно ниво Diamond cup Македония, в който миналата година завоюва трето място в категорията си. Състезанието ще се проведе на 12 октомври.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close