РегионалниСамоковСпорт

Ралица Кашинова стана професионален състезател след категорична победа в Сърбия  

Анна Манова

Пореден успех записа русокосата състезателка по бодибилдинг Ралица Кашинова. След златния медал от Държавното първенство, провело се в Пазарджик през изминалия уикенд, тази събота Ралица завоюва първото място от Diamond Cup Сърбия. Тя се доказа с категорична победа в категорията „Бикини фитнес“ до 165 см и спечели про карта.

На състезанието, провело се на 17 октомври в съседна Сърбия, Кашинова демонстрира перфектна форма и релеф. Състезанието бе оспорвано, а шампионките от трите категории до 165 см, 169 см и над 169 см се надпреварваха за про карти. Спечелването на про карта е най-високото постижение в аматьорската лига, което превръща състезателя в професионален атлет.

„Конкуренцията беше изключително силна. Имаше сръбски шампионки, както и победителки от Румъния. Моята цел винаги е била да имам про карта и съм изключително горда, че я реализирах. Тази карта ме превръща в про атлет и ми дава възможност да изляза на една сцена с най-големите имена в света в сферата на бодибилдинга в моята категория „Бикини фитнес“. Това са жени, които аз съм следвала, те са изключително популярни. За мен е гордост. Благодарна съм на моя треньор и партньор в живота Венцислав Георгиев“, сподели русокосата чаровница Кашинова.

Треньорът Венцислав Георгиев е първият българин, носител на про карта в категорията „Мен Физик“, а Кашинова е първата състезателка, която той подготвя.

„Напускам аматьорската лига с голяма доза носталгия, защото вече няма да мога да се състезавам в България. Вече съм професионален атлет и с още по-голяма мотивация продължавам напред и нагоре!“, заключи Ралица.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close