РегионалниСамоковСпорт

Ралица Кашинова се нареди в топ 6 на Европейското първенство на IFBB в Испания

„Самоков 365“

Самоковката Ралица Кашинова успя да се нареди в топ 6 на Европейското първенство на IFBB, което се проведе преди броени дни в Санта Сузана, Испания. Както сподели Кашинова това е най-голямата сцена, на която се явява и едно много високо отличие.

Нашата русокоса състезателка се класира на пето място сред силна конкуренция в категория бикини фитнес. Тя премери сили със седемнадесет състезателки от цяла Европа. Съвсем малко не достигна на Кашинова да се класира в почетната тройка.

„Да се наредиш в топ 6 на подобно голямо състезание е много високо постижение и оценка. Това е и най-голямата сцена, на която съм излизала. Мислех да спирам да се готвя за състезания, но след това класиране прецених, че е добре да направя още едно. Имам намерение тази седмица да отида на състезание в Малта“, сподели пред „Самоков 365“ Кашинова.

От две години Ралица Кашинова заедно с нейната половинка Венцислав Георгиев подготвят състезателки. В Санта Сузана тя бе заедно с две от момичетата от отбора им – Невена Комсалова и Цветелина Сарафова. За състезателките това е дебют на толкова голяма сцена.

„Благодарение на тях дойдох на състезанието. Аз съм един много горд треньор. Изживях страхотни емоции по време на цялото състезание. А момичетата се представиха блестящо“, заключи Кашинова.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close