РегионалниСамоковСпорт

Ралица Кашинова отново със злато от Държавното първенство в Пазарджик

Анна Манова

Самоковската състезателка с изкусителни форми Ралица Кашинова се окичи с още един златен медал. Той е от Държавното първенство по фитнес и бодибилдинг, провел се през изминалите почивни дни /10-11 октомври/ в Пазарджик. Наградата е в категория „Бикини фитнес“ до 164 см.

Около два месеца и половина е отнема на русокосата дама да се подготви за състезанието. Като неотлъчно до нея е нейният треньор и половинка в живота Венцислав Георгиев. Ралица признава, че заслугата за успеха е именно на Венцислав, който е направил много подобрения по формата й. Самият Георгиев също е републикански и световен шампион, който има про карта.

Първоначалното желание на Кашинова е да се подготви и яви на Diamond cup, за да вземе про карта, но състезанието е отложено. Затова тя продължава да се готви усилено за Републиканското първенство, което също е премествано няколко пъти като дата. И успява да надвие конкуренцията като добави в актива си още една купа, златен медал и парична сума от 200 лв. Ралица Кашинова вече е четирикратен републикански шампион за периода 2017 – 2020 година.

„Много съм доволна от представянето си и че успях да завоювам първото място. Най – голямата благодарност е за човека до мен Венцислав Георгиев, който ме подготви за състезанието. Благодарна съм и на семейството и приятелите ми, които не спират да ме подкрепят“, сподели пред „Самоков 365“ Кашинова.

Следващото състезание, на което ще се представи Ралица е Diamond cup. То ще се проведе тази събота – 17 октомври в съседна Сърбия.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close