РегионалниСпортСпорт

Ралица Кашинова грабна среброто на турнир по бодибилдинг и фитнес “Хеброс” в Пазарджик

Илиян Чалгънов

Талантливата самоковска състезателка по бикини фитнес Ралица Кашинова показа добра физика, поза, сексапил и заслужено се нареди сред най-добрите на турнира по бодибилдинг и фитнес “Хеброс”, който се проведе на 13 април  в драматично-кукления театър “Константин Величков” – Пазарджик.

Русокосата красавица се класира на второто място между 13 състезателки в своята категория “Бикини фитнес до 162” и заслужено спечели сребърния медал. Тя бе подкрепена от над 20 души в залата – близки и приятели. Първа в категорията стана Александра Димитрова.

“Не успях да бъда първа, но другата събота в Пловдив ще поправя грешката си. Доволна съм от постигнатото, което е плод на сериозна подготовка от моя страна. Организацията на състезанието беше на много добро ниво” сподели Ралица Кашинова за “Самоков 365”.

На 20 април чаровната самоковка ще вземе участие в следващото си състезание, което ще се яви и квалификация за Европейското и Балканското първенство по бодибилдинг и фитнес. Надпреварата ще се проведе в Пловдив.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close