КултураРегионалниСъбития

Ралица Кашинова гостува за седемгодишнината на клуб „Събеседник по желание“

Жанета Димитрова

Втората за тази година среща в клуб „Събеседник по желание“ се проведе в следобеда на 8-ми март. За клуба, тази среща бе особено специална, защото точно на днешния ден той отбелязва своята седемгодишнина. Тематично за женския празник, гост бе една млада дама със завидни успехи в сферата на бодибилдинга и фитнеса – Ралица Кашинова.

Пред водещата Ева Кичева и всички гости, Кашинова сподели, че се занимава повече от 7 години с фитнес. Намира себе си в тази сфера и до момента участва с десетки състезания  в най-женствената категория – бикини фитнес. На последното състезание, на което се явява става абсолютен шампион на България. Има пълната подкрепа на своята половинка и не спира да се стреми към нови върхове.

„Първо самите ние трябва да харесваме фигурата си , без значение дали има мускули или не. Когато изпитваш сигурност и самочувствие, хората ще виждат това в теб, без значение формата ти. Културизмът е спорт като всеки друг, мускулите не правят жената по-малко женствена“, заявява шампионката.

За категорията, в която се състезава разказва, че е много важно как изглеждаш – банският, аксесоарите, маникюрът, гримът и естествененото поведение. Именно поради тази причина споделя, че бикини фитнес е най-женската категория в културизма. В края на гостуването си тя отправи своето пожелание към публиката и специално към всички дами.

Празникът по случай седемгодишнината на клуб „Събеседник по желание“ продължи с празнична програма.  Зумба ръководителката – Яна Василева изпълни танц, а ученикът Пламен Димитров рецитира стихове по случай Деня на майката. Настроението повдигна най-новото попълнение на Младежкия дом – метъл групата  Molded с китаристи Александър Алексовски, Асен Додов, Кристиян Юлавски и барабанист – Петьо Методиев.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close