Спорт

Раздвижихме се в Боровец и по време на Европейската седмица на спорта

borrborovets-bg.com 

На 21 и 22 септември Боровец отбеляза и отпразнува Европейската седмица на спорта.

Проведоха се няколко спортни прояви, които събраха деца и родители, с което се получи своеобразен спортен празник за всички. Лошото време и по-ниските температури не уплашиха най-амбициозните и всички активно се включиха в игрите.

Стрелбата с лък събра доста голям брой участници, най-малкият от които бе едва на 5 години.

Ентусиазмът на стрелците беше голям, а този на родителите – завиден. Освен, че раздвижихме малчуганите успяхме да раздвижим и родителите, които тичаха около стрелбището и игрището и правеха всякакви акробатични номера, за да успеят да направят най-хубавите снимки и видеа.

Планинският маратон, карането на колело в планината, както и волейболът намериха своите привърженици и предизвикаха участници от всякаква възраст.  Най-добрите в отделните турнири получиха своето място на почетната стълбичка, бяха отличени с медали и купи и получиха своя момент слава.

Редом с малките ентусиасти раздвижихме и доказали се спортисти като Пепо Гьошарков, най-добрият български сноубордист във фрийстайл дисциплините. Самият той се забавлява редом с всички участници и им показа как го правят професионалистите.

Благодарим на Пепо за помощта и на всички за участието и голямото желание, с което

го направиха!

Следващата година отново и повече, защото движението и спортът винаги си заслужават усилията!

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close