Политика

Радослав Стойчев с приемна за граждани

stoychev priemnaАнелия Балабанова

Радослав Стойчев е поредният народен представител от София област, който организира  приемна за граждани. Първата беше в Самоков и се проведе този понеделник, 9-ти февруари. По думите му са се отзовали пет-шест човека, които са отправили питания по въпроси от лично естество, свързани с местното самоуправление и дейността на общинска администрация. Графикът за срещите все още не е установен и ще бъде определен с течение на времето, най-вероятно от самите хора. Възможно е следващите да са в извънработно време, дори в събота и неделя. „Зависи какви ангажименти имам” – коментира депутатът и допълни, че с Корнелия Нинова отговарят за цялата област. Това са 22 общини, отделно са малките населени места.

При всички случаи идеята е тези приемни, по време на които гражданите имат възможност да споделят болките си да зачестят. Ще е добре, ако в Самоков се прави поне един път месечно.

От две седмици Радослав Стойчев и Кирил Добрев имат отправено питане до министър  Лиляна Павлова за ремонта на пътя Дупница-Самоков-Ихтиман. Известно е, че тези участъци – представляващи републикански пътища 2 и 3 клас, са в трагично състояние и час по-скоро трябва да се предприемат мерки. Какво ще се направи и кога ще се случат нещата ще стане ясно от отговора на министър Павлова може би още този петък по време на парламентарния контрол.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close