ОбществоРегионалниСамоков

Пътят София – Самоков отново на дневен ред. Инициирана е среща разговор по темата в читалището в Панчарево този петък

„Самоков 365“

В края на миналата седмица по инициатива на народния представител Искрен Митев /ПП Продъллжаваме промяната/ се проведе поредната среща по темата за състоянието на пътя София – Самоков. Тя се състоя в Агенция „Пътна инфраструктура“ в столицата. Митев определи темата като своя лична кауза.

На срещата присътва инж. Ясен Йорданов – председател на Управителния съвет на АПИ и екипът му  в лицето на Милена Алексиева, Сдружение за развитие на Панчарево и Кокаляне и самоковецът Йосиф Заркин – координатор на ПП Продължаваме промяната за Община Самоков.

Депутатът Искрен Митев определи проведения диалог като конструктивен като две основни неща са станали пределно ясни.  Първото е ангажиментът от страна на АПИ да направи всичко необходимо в бюджет 2024 да бъде включен проект за един безопасен път между София и Самоков. Следващото е, че има спешна нужда от краткосрочни подобрения по пътя с цел облекчаване на трафика и създаване на безопасно преминаване по настоящия път.

„Ние ще следим за първото, а за второто ни трябва вашето активно участие.Този петък /18.08.23 г./ от 18:30 в НЧ „Виделина“, Панчарево, ще се проведе среща между граждани и екип на АПИ с цел разглеждане на предложения за обезопасяване на предвижването по пътя.  Каним всички, ангажирани с темата, които желаят да се включват с предложения да заповядат“, подчерта Митев.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close