Култура

Пътуващото лятно кино идва в Самоков с „Шестият ден”

Самоков 365

И тази година част от празника на Самоков е пътуващо лятно кино. Днес вечерта /от 21 часа/ на площада ще бъде прожектиран филмът „Шестият ден”. Една от най-новите български продукции е  въоръжена с интригуващ сюжет, мрачни персонажи и няколко момента на класически трилър. Шестият ден на режисьорът Владислав Радев и сценаристът Стоян Витанов обещава да ни вземе дъха с екшън, напрегнато очакване и борба на живот и смърт на фона на заснежени високопланински пейзажи. В ролите ще видим Калин Врачански, Милена Николова–Миленита, Ивайло Драгиев и Костадинка Аратлъкова.

Ето и малко подробности около сюжета.  Крис (Ивайло Драгиев) и Силвия (Костадинка Аратлъкова) се срещат случайно в малък планински град.

Тя е дъщеря на крупен бизнесмен, той – обикновен младеж от провинциално градче. Любовта им пламва бързо и неусетно. Провокиран от силното чувство, Крис решава да се премести при любимата си в големия град.

Злощастна случайност, свързана с тъмното минало на бащата на Силви, ще изправи любовта на двамата герои пред тежко изпитание, което ще промени живота им завинаги. Какво ще се случи, ще разберем довечера на открито под звездите.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close