КултураРегионалниСъбития

Първата фотоизложба в Хъб-а „Пейзажи по склоновете“ на Таня Михайлова

Жанета Димитрова

Мястото на активните и иновативни млади хора в Самоков – Хъб-а, представя фотоизложбата „Пейзажи по склоновете“ на самоковката Таня Михайлова. Събитието ще се проведе на 13 януари от 19:00, това е първата изложба, която ще бъде представена в самоковския Хъб, нейната авторка е родом от Самоков, художничка, пътешественичка с авантюристичен дух и светоглед. Самата тя е част от екипа на ателие „Трион“, което се занимава с изработването на вещи от рециклирани материали.

Нейната изложба ще запознае всички посетители на Хъб-а със спиращи дъха гледки от планинските склонове, където авторката е мечтала да бъде. Срещата с нея ще се проведе в няколко етапа, въвеждащо интервю с гостенката ще запознае посетителите с личността ѝ, а самата тя ще разкаже интересни истории от покорените върхове до появата на нейна фотография на корицата на книга. Акцентът на събитието е фотоизложбата „Пейзажи по склоновете“, за чието представяне в Хъб-а ще бъде монтирана определена техника, а самата изложба ще остане там цели 3 седмици, за всеки изпуснал премиерата. Изложбата ще завърши с импровизирано парти с музика и танци, на което всички млади хора да се повеселят и да споделят своите впечатления.

Това е второто събитие, което оживява Хъб-а в съботната вечер след изминалия „Самоков рок в Хъб-а“, за януари предстоят още две събития. А програмата за близките няколко месеца обещава на младите хора в града интересни срещи, занимания и забавления.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close