Регионални

ПРИНЦ И ПРИНЦЕСА НА САМОКОВ 2016

13152618_10206756182244247_1740345635_nЗа четвърта поредна година Арт компания „Нови звезди“ ще  проведе конкурса „Принц и Принцеса на Самоков“ 2016.

В него могат да участват всички талантливи и красиви деца и тийнейджъри от Самоков и региона на възраст от 4 до 16 години.

Финалът е под надслов „Моя страна, моя България“ и преминава в три тура – облечени в брандирани тениски на организаторите, представяне на талант – според възможностите на детето – песен, стихотворение, танц. В третия тур малките момичета и момчета се превръщат в истински принцеси  с най-доброто, което могат да подготвят родителите – рокля или костюм.

За да участват, желаещите трябва да се явят на кастинг на 10 май от 16.00 до 18.00 ч. в Младежки дом Самоков.

Конкурсът ще се проведе на 17 май 2016 г. от 18.00 ч. в Младежки дом Самоков. 

За всички деца ще има награди и подаръци, а най-добрите ще защитят името на своя град на Националния финал “Принц и Принцеса на България” 2016 от 2 до 5 юни на черноморския бряг в курортен комплекс „Албена“. Там имат шанса да получат покани за участие в международни конкурси и фестивали в Русия, Турция, Латвия, Полша, Доминикана, Чехия, Украйна, САЩ и др., където ще представят България.  

Децата ще получат възможността да участват и в други събития, организирани от Арт компания „Нови звезди“: единствените в България Празници на детската мода с ревюта на български и международни фирми; постоянна Школа за красота и етикет с разнообразна програма и дейности; фестивал на изкуствата „Кръстопът на музите“ и др.

Конкурсът „Принц и Принцеса на България“ и всички регионални издания подкрепят постоянната кампания „Александра – Принцесата Ангел“ против насилието над деца и Кампанията за патриотично възпитание „Аз съм Българче!“.

През миналата година Супер Гран При на конкурса „Принц и Принцеса на Самоков“ спечели Виктория Шукейн. За една година тя постигна много успехи:  

  • представи достойно Самоков и спечели Супер Гран При на Националния конкурс „Принц и Принцеса на България“ /такъв успех постигна и друга представителка на Самоков – Белослава Маджарова/;
  • посещаваше редовно Школата за красота и етикет към Арт компания „Нови звезди“;
  • дефилира на световната модна сцена на MERCEDES BENZ FASHION WEEK в Москва, Русия;
  • по-късно отново в Москва защити името на България и победи в своята възрастова група в международния конкурс „Prince & Princess Universe”.

 Виктория Шукейн ще бъде символичен домакин на конкурса „Принц и Принцеса на Самоков“ 2016 и член на Звездното Детско Жури.

Освен Виктория и Белослава, гордост за Самоков е и София Стоянова – многократна носителка на редица награди от български и международни конкурси.

 Ще се радваме да бъдете гости на конкурса и да отразите събитието. Каним Ви за член на журито и по ваше желание ще учредим награда на Ваше име – лента, която да връчите на избрано от вас дете.

Очакваме и тази година талантливите деца на Самоков и региона!

За повече информация – Арт компания „Нови звезди“
0877 41 00 73,
novi_zvezdi@abv.bg , www.novi_zvezdi.com , www.facebook.com/NoviZvezdi

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close