Обща категорияОбществоСамоков

Принтер и смартфон очакват победителите от фотоконкурса „Летни спомени”, организиран от Хъба

Анна Манова

Фотоконкурс, свързан с летните спомени организират от Хъба. Желанието на инициаторите е в снимка да бъде запечатан момент от това лято. Всеки един, за който фотографията е хоби, страст, мечта или професия може да се включи с едни свой любим кадър.

Условията са участниците да са над 16-годишна възраст, снимката да е направена през лято 2018 и към нея да има кратка информация къде е заснета и кога. Снимките трябва да са дигитално изпратени на имейл адрес: huba.samokov@gmail.com в срок до 26.09.18г. Техническите изисквания са кадрите да са във формат JPEG, размер – минимум 200 DPI и 3000 пиксела, да покриват техническите критерии за печат в размер А3+ (33/48 см). Допустимо е контрастът и яркостта на снимката да са обработени. Всеки друг вид обработка ще доведе до дисквалифициране. Снимките могат да бъдат заснети с всеки вид техника.

За класиралите се на първо, второ и трето място ще има и материални награди. Благодарение на магазин „Техномаркет”- клон Самоков са предоставени bluetooth колонка, принтер и външна батерия, а община Самоков ще подари смартфон.

На 29.09.2018 в Hub-a ще бъде организирана изложба с 10-те най-добри снимки.

Фотоконкурсът се осъществява с любезното съдействие на Община Самоков, вестник „Самоков 365”, фотографа Андрей Домишляров и на управителя на „Техномаркет” – Самоков Владислав Тонев.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close