Седмицата

Приключи учебната година за ОУ „Мит. Авксентий Велешки. Започва дълго чаканата ваканция

zdravei vakanciyaАнна Манова

Удари последният звънец за учениците и учителите от ОУ „Мит. Авксентий Велешки”. С кратка празнична програма, включваща стихове и песни учениците поздравиха своите съученици и учители. За да уважи празненството, специален гост беше гл. експерт Образование, младежки дейности и спорт Жулияна Костова. В слънчевия ден, усмивките на децата, събрали се в двора на училището светеха по- ярко от жаркото слънце, причината е повече от ясна – предстой така дълго очакваната ваканция.

Директорът на ОУ „Мит. Авксентий Велешки” Чамов поздрави всички присъстващи, като се обърна към тях със сърдечното: „Здравейте, приятели!” и продължи „Искам да изкажа своето удоволствие от прекрасното представяне на нашите ученици на външното оценяване и на извънкласната дейност. Благодаря ви! 510 ученици започнаха учебната година и точно толкова я завършват. От тях 21 са осмокласници. Аз си правя моя си класация, в която на първо място поставям „Медени звънчета” с ръководител Даниела Георгиева, на второ място по успехи класирам отбора ни по футбол, а след тях отбора „Млад огнеборец”, както й отбора по безопасност на движение по пътищата”.

Тази година броят на отличниците е 45, като 20 са пълните отличници. Директорът връчи грамоти и свидетелства на отличните ученици и на осмокласниците, като им пожела много бъдещи успехи.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close