Самоков

Приключиха веселите летни партита в Младежки дом Самоков

Анна Манова

През горещите летни месеци – юни, юли и август в Младежки дом – Самоков се вихреха весели детски партита. Те са традиционни и се провеждат поне два пъти месечно. Тази година мотото им беше „Без телефон ела, таблета забрави и на макс презареди”. Отговорникът на Дома Латинка Щъркелова беше подготвила интересни конкурси, на които децата можеха да покажат талант в различни области. Наред с това имаше и занимателни викторини с любопитни въпроси, а най-бързо справилите се с отговорите получаваха награда. Не липсваха и весели игри и различни видове състезания. За музикалното оформление и допълнителното настроение на децата и тази година се погрижи DJ Христо Дудин.

През лятната ваканция клуб „Арт палитра” при Младежки дом Самоков осъществи добро партньорство с децата от ЦНСТ. Те заедно изработиха различни видове гривни и накити, които предстои да покажат на благотворителен базар в края на годината. Планува се събраните от него средства да отидат за нуждите на децата от Центъра за настаняване от семеен тип. В рамките на летните забавления в Дома се проведе и станалият вече традиционен бийтбокс конкурс „Summer beat”, както и турнира по тенис на маса.

Последното за тази година лятно парти се състоя на 25 август. И то премина с много настроение, музика, смях, песни, занимателни състезания и викторини. В програмата с охота винаги се включват и двамата братя Пламен и Даниел Димитрови, като обикновено показват брейк танци или се изявяват с някой стих или песен. Децата от Центъра за настаняване от семеен също са чести участници в летните партита. Част от тях са изключително добри в танците, други в рапирането, трети в бийтбокса. А това, като съвкупност, е гарант за добро настроение. Всички изключително се забавляваха на импровизираната дискотека, докато като фон вървяха популярните летни денс парчета. Децата не искаха партито да свършва. На финала се почерпиха и си пожелаха нови срещи пак в Младежки дом Самоков.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close