ОбществоРегионалниСамоков

Президентът на Ротари клуб – Самоков Владимир Василев, Людмила Бързанова и Петрун Вардаров с отличителни плакети

„Самоков 365“

 Четири плакета получиха местният Ротари клуб, неговият президент Владимир Василев, Людмила Бързанова и Петрун Вардаров на Дистриктна конференция – 2023 г., провела се преди дни в Старосел.  Ротари клуб – Самоков бе отличен за един от най-успешните клубове и членове в страната за 2022 – 2023 г.

Президентът на РК – Самоков Владимир Василев е с признание за реализирани проекти в подкрепа на местни общностни проекти и инициативи за младите поколения, учредяване на Ротари Общностен Корпус, РК Самоков създал много партньорства с Ротари клубове в страната и чужбина. Плакет получи Людмила Бързанова за отдаденост при организацията и провеждането на всички събития в Дистрикта 2482-България. Петрун Вардаров също бе сред отличените като председател на подкомитет Ротари общностни корпуси.

Клубът участваше и в панел Ротари общностни корпуси с презентация на Петрун Вардаров и Евелина Спасова.

Президентът на РК – Самоков Владимир Василев направи специален подарък за дистриктната конференция на гала вечерята – участието на Фолклорен танцов ансамбъл „Българе”, а Радослав Христов направи гала вечерята красива с аранжировка от лилави, зелени и бели цветя в цветовете на логото за годината.

„Щастливи сме, че се срещнахме с толкова много приятели ротарианци, които успяха да ни заредят с положителна енергия и идеи за бъдещи съвместни инициативи!“, обобщиха ротарианците от РК – Самоков.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close