ЗлободневноРегионалниСамоков

Председателят на ГЕРБ – Самоков Валентин Милушев събра най – много номинации за депутатското място

„Самоков 365“

 Валентин Милушев, председател на ПП ГЕРБ – Самоков, събра най-много гласове в своя подкрепа в номинациите за кандидати за народни представители. Гласуването се проведе след решение на Изпълнителната комисия на ГЕРБ в периода 26.01 – 08.02.21 година.

Валентин Милушев, Николина Ангелкова и Цветан Сичанов са тримата, получили най-много номинации за депутати от листата на ГЕРБ. От общо 337 членове на партията, правото си на глас са упражнили около 100 души. 82-ма от общо гласувалите са подкрепили именно Валентин Милушев. Единадесет гласа е събрала Николина Ангелкова – водач на листата на партията за Софийска област и член на комсията по туризъм в Народното събрание. Бившият народен представител Цветан Сичанов се нарежда на третата позиция с десет гласа.

„Удовлетворен съм от подкрепата ми за втори мандат. Надявам се хората наистина да са оценили това, което правя за града на базата на възможностите ми като народен представител. Казвал съм и преди и сега пак ще подчертая, че за мен приоритет е добрата инфраструктура. Основната ми задача през изминалия мандат бе рехабилитацията на пътя Самоков – Дупница. Не по-малко важна е и връзката Самоков– Ихтиман. Трябва да се помисли сериозно за пътя Самоков – София. Отремонтирани са участъците към Боровец, Доспей и Злокучане. Самоков е прекрасно кътче, а добрата довеждаща инфраструктура ще го направи още по-предпочитано място за отдих, за посещение на курортите около нас, язовира, минералните бани и планинските върхове – Мальовица и Мусала. Като цяло едно по-добро място за живот“, подчерта Валентин Милушев.

Той допълни, че благодарение на партийната политика и чрез програмите за енергийна ефективност са санирани не малък брой жилищни сгради. Но отбеляза и някои пропуски – като пример даде несправянето до този момент с пътния участък Боровец – Костенец, който е доста натоварен, но там като основен проблем отбеляза седемте свлачища в района и необходимостта от добро проучване и качествен ремонт. Милушев допълни, че ГЕРБ залага на хора с авторитет и доказани професионалисти.

„Пожелавам на всички здраве и разум, при взимане на решения“, подчерта Милушев.

Листата с кандидатите за депутати на ГЕРБ ще бъде подредена от Изпълнителната комисия.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close