Спорт

Преди старта

Мария Галчева

20160308-DamskoSamokov-000_23dd55fabced42279d2b881d1d7cfe2aПочти месец ви разказваме за това какво ни предстои утре. 4 години емоции, организация и акцент върху техническите детайли, много хъс и тичане. Но всичко това си заслужава, защото подобни събития са живецът на един град, общоградски празник. Времето, когато се веселим заедно.

И така – утре е големият ден.  Заповядайте всички, ще ви очакваме!

Тази година ралито за дами успя да излезе от Самоков и да обиколи като история и регламент цялата околия – Долна баня, Костенец, Ихтиман; да влезе в медии като БНР, sportal.bg, blitz.bg, topgear.bg, speed-press.com ФРОНТ, Нова телевизия. За първи път екипът ни има толкова сериозно медийно покритие. В деня на жената – 8-и март, организаторите дадоха пресконференция в ПРЕСКЛУБ БЪЛГАРИЯ, където разказаха подробности около досегашните издания, регламента, наградния фонд, историята на форума. Ралито ни намери отзвук и широко отразяване – това, за което мечтаехме от началото. Всички да знаят какво правим.

Готови сме да посрещнем поредното предизвикателство и тази година. Вие сте свидетели, че винаги се опитваме да внасяме по нещо ново и да надграждаме постигнатото.

И този сезон преминахме през нелеката задача да изпипаме всичкидетайли и да структурираме събитието си. Дали сме успели – ще кажете вие, нашият коректив, нашите приятели и читатели.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close