ОбществоРегионални

Празничен коледен спектакъл изнесоха учениците от ОУ „Димчо Дебелянов”

Самоков 365

Коледа е! Учениците от ОУ „Димчо Дебелянов” с. Говедарци и децата от детските градини от с. Бели Искър и Говедарци зарадваха предпразнично многобройната публика със своите искрени и завладяващи изпълнения. Всеки от присъстващите пое искрица от веселието, младостта и настроението на децата. Училищното тържество се превърна в един невероятно хубав и пъстър празник за жителите от Искровете.

Повечето сценки, които те показаха бяха на коледна тематика. Първокласниците се превърнаха в прекрасни джуджета,  коледарите от втори клас дойдоха с пожелание за здраве и късмет към всички, а момичетата и момчетата от трети и четвърти клас пресъздадоха битови сцени. Поздрав с танц отправиха Елена Калпачка и Ивет Бързанова.  Тържеството уважиха Снежана Дамянова-главен експерт образование в община Самоков, кметът на с. Бели Искър -Крум Георгиев,  на с. Маджаре- Иван Марков и на с.Говедарци-Георги Шуманов.
„Мили деца, нека коледният дух ви съпътства през цялата 2019 година. Бъдете все така старателни, здрави и усмихнати!” – обърна се директорът на ОУ „Димчо Дебелянов” с пожелание за весела Коледа и незабравима ваканция.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close