ОбществоРегионалниСамоков

ПП ГЕРБ стартира номинациите за кандидати за народни представители

“Самоков 365”

След решение на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ започнаха номинациите за кандидати за народни представители във всички общински структури на ГЕРБ. Те ще стартираха на 26 януари  и ще продължат до 8 февруари 2021 г.

Предвид епидемичната обстановка в страната няма да се провеждат събрания за номиниране на народни представители. Номинирането на кандидати за народни представители ще се осъществява по утвърдени правила и от всички членове, които имат платен членски внос. Всеки един член на ПП ГЕРБ – Самоков може да направи до три номинации.

Номинациите се осъществяват по два начина – лично в офиса на ГЕРБ – площад „Захари Зограф“ 1, ет 2 или на официалната електронна поща: gerb.samokov@abv.bg /Ако изберете да номинирате по мейла, в писмото трябва да впишете вашето име, презиме и фамилия + телефон за обратна връзка и отдолу да напишетe трите имена на човека /хората/, които желаете да номинирате./ След приключването на процеса по номинациите Избирателната комисия ще направи детайлен преглед на всички предложения и ще утвърди кандидатските листи за народни представители на партията.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close