ПолитикаРегионалниСамоков

ПП ГЕРБ – Самоков ще атакува кметското място с ново лице?

“Самоков 365”

ПП ГЕРБ – Самоков ще атакува кметското място с ново лице. Това се коментира усилено през последните дни. Става дума за 38-годишния самоковец Ангел Джоргов, чиято кандидатура се очаква да бъде утвърдена от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ – София.

На номинационното събрание на местната партийна структура, което се прове през лятото, са направени три номинации за кметската позиция– първата е на председателя на самоковската структура и депутат Валентин Милушев, последвана от номинацията на съветника Цветан Сичанов и Цветан Теофанов. В последствие стана ясно, че Теофанов се е отказал от участието си. Така на негово място се нареди инженерът Ангел Джоргов.

Инж. Ангел Джоргов е зам.- кмет на Столична община в направление  „Обществено строителство“. Той  е  доктор по минно строителство. От 2008 г. работи в Общинското дружество „Метрополитен“ ЕАД по изграждането на различни участъци на Столичното метро. От  2016 г. е зам.-началник управление „Инвестиционна дейност“ и зам.-ръководител на проекта за Трета линия на метрото.

Предложението за попълването на редиците с Джоргов идва от офиса в Самоков, като обяснението е, че е силна кандидатура. От местната структура на ПП ГЕРБ подчертаха, че са решени да победят на идните избори. Като основната цел е да повторят и подобрят резултатите от вода преди четири години. Не изключват и балотаж. Що се отнася до литата стана ясно, че тя предстои да бъде утвърдена след 15 септември от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ – София.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close