ОбществоРегионалниСамоков

ПП ГЕРБ – жени изненадаха семейства на новородени в Деня на доброто

„Самоков 365”

В Международния ден на доброто, ПП ГЕРБ – Жени раздаде финансови средства в подкрепа на децата и семейството. Това се случи на 17 февруари в офиса на партията в Самоков.

Направените дарения бяха естествено продължение на провелата се през януари за девети път традиционна благотворителна изложба – базар на местната структура, в която тази година се включиха над 80 фирми и физически лица. Още тогава от ръководството на  ГЕРБ – жени Самоков подчертаха, че желанието им е да помогнат на повече двойки с репродуктивни проблеми, както и на семейства с новородени в началото на годината.

Шест бебета, родени в началото на месец януари, получиха по 200 лв. Развълнуваните родители благодариха за неочаквания акт на добро към тях  и техните деца. Едно от новородените – малката Емили кротко спеше, обградена от най-близките си хора – мама, татко и по-голямата сестричка Натали.  Основната мисия на ГЕРБ – жени е да помага на семейства с репродуктивни проблеми. И така за пета поредна година обединяват жителите на Самоков в тази насока. По 1000 лв. получиха три дами, които силно желаят да преживеят най-вълнуващото за всяка жена събитие, а именно това да стане майка. Срещата беше много вълнуваща за всички, защото това е едно лично изживяване, към което някой е проявил съпричастност и подкрепа. Това направи момента още по-специален. Благодарност към всички добри хора, които взеха участие в благотворителния кулинарен базар и към организаторите, изказа народният представител Валентин Милушев.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close