Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Последното лятно парти в Младежкия дом – на открито и с много настроение

„Самоков 365”

Последното лятно  парти за сезона, организирано от уредника на Младежкия дом Латинка Щъркелова, се състоя на 31 август. То премина с много настроение, музика, положителни емоции и награди.

Поради течащите в момента ремонти в сградата на културното средища няколко от традиционните летни партита се проведоха на открито. Хубавото време допринесе още повече за приятното изкарване на малчуганите, придружени от своите родители. Част от родителите се превъплътиха в ролята на жури. Децата бяха разделени на два отбора – отбор „Делфини” и отбор „Раци”, съвсем в духа на отминаващото вече лято. Латинка Щъркелова беше подготвила занимателна викторина, а най-бързите и точните веднага записваха точка в актива си. Помощник и асистент за провеждането на игрите беше малката Ния Малчева. Тя изчиташе въпросите и следеше за това участник от кой отбор е познал отговора. Децата се забавляваха и се състезаваха помежду си за различните награди. Занимателно беше и за всички преминаващи покрай сградата на Младежкия дом, привлечени от музиката и детската глъчка.

Последното за сезона лятно парти беше забавно, слънчево и усмихнато, като самите участници в него. Всички се разделиха доволни и си пожелаха скоро отново да се видят в обновения салон на Младежкия дом.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close