Спорт

Поредни две отличия за Изабел Крамарска

Христиана Видинова

izi2През изминалата седмица в гр. Хисаря на новоизградения стадион се проведе  9-ят и последен  турнир „М-тел Младежка атлетика“, за момичета и момчета род.2003-2004год., като точките от постигнатите резултати се удвояваха. Отново с добри постижения се отличи състезателката на „Рилски атлет“ – Изабел Крамарска, с треньор Костадин Чифлиджанов. В трибоя се класира на второ място и извоюва сребърен медал, като резултатите в отделните дисциплини са 60м.-8сек.6десети, в скока на дължина тя постави личен рекорд като скочи 4м.96см, на 800м.-1мин.50сек.8десети. Така от петте турнира с най-добри резултати в генералното класиране, Изи отново е на второ място като събра актив с 1193 т и заслужи сребърен медал. С 1373 точки и златен медал извоюва Мила Димитрова /род. 2003г./ от „Тракия-96-Пловдив“.

izi3В крайното класиране Драгомира Христова е на призовото 5-то място, а Габриела Попйорданова – 10-о място. При момчетата в генералното класиране Димитър Тосков се класира на призовото 5-о място.Медалистите бяха наградени от зам.-министъра на Министерството на младежта и спорта – Асен Марков.
Следващото предизвикателство, което се изправя пред лекоатлетите е 16-я Национален шосеен пробег за купа „Самоков“ на 16.10/неделя/ в гр. Самоков. Шампионатът се провежда в памет на уважавания треньор по лека атлетика Драголюб Спасов /ЛЮЦ/

 

Tags

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close