РегионалниСамоковСпорт

Пореден успех! Трето място за Ралица Кашинова от Diamond cup Мalta

Самоков 365

Пореден успех за самоковката Ралица Кашинова и то в рамките само на броени дни. След като успя да се нареди в топ 6 на Европейското първенство на IFBB в Испания, Кашинова се представи и на Diamond cup Малта, от където завоюва трето място. Тя бе и единствената българка в категория Бикини фитнес.

Ралица Кашинова се представи в категория до 164 см., заедно с още осем състезателки от Италия, Естония, Малта, Нидерландия, Норвегия.

„Класирах се на трето място. Обратната връзка на съдиите е, че изглеждам много добре. Друго, което подчертаха съдиите е, че първите три сме много добри и реално сме се борили за първото място. Това се доказа и от малката разлика в точките“, каза за „Самоков 365“ тя.

Както сподели самата Ралица Кашинова участието в Малта идва като спонтанно решение, но резултатите не закъсняват. Тя е подкрепена и придружена на състезанието от нейната половинка в живота и треньор Венцислав Георгиев.

„И двамата сме много доволни от класирането и от организацията ба самото състезание. Всичко беше на много високо ниво и с много добри състезатели. Комбинирахме участието ми с едно приятно изкарване и екскурзия на чудесна дестинация“, заключи Кашинова.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close