Самоков

Поискай промяна за България!

Само след броени дни ще се изправим с нашата отговорност пред урните, за да направим своя избор. Избор за оцеляване или за достоен живот. Избор за бъдещето на нашите деца. Всички ние искаме промяна. БСП е партията, която през годините отстоява една идея и една кауза. Променяме се с лицата, които ще видите в листите за народни представители, но най-големият ни капитал е, че оставаме верни на България и на Самоков.

С тези думи пред гражданите на Самоков застанаха кандидатите за народни представители от листата на БСП за 26-ти МИР – Софийска област. Кандидатите на левицата заявиха ясно позициите си, залегнали в платформата на коалиция БСП за България. Номер десет и десет основни приоритети в десет сфери –  инвестиции, здравеопазване, инфраструктура, образование, туризъм, спорт, земеделие, социална политика, култура и сигурност.

 

Кандидатите за народни представители от листата на БСП за 26 многомандатен избирателен район се представиха пред самоковци със своите лица, професии, постижения. Листа, в която откриваме много млади хора, но и такива с опит. Начело е Иван Ченчев – журналист, репортер в редица спортни медии, народен представител в 42-то Народно събрание. „Ние вече работим като един успешен отбор. Симбиоза на млади и опитни хора, различни поколения. За нас България е важна, а България, това сте вие, защото БСП направи една коалиция за България!“ – заяви Ченчев пред събралото се множество.

С бурни ръкопляскания пълната зала на Читалището аплодира представителя на Самоков в листата на БСП за България – Радослав Стойчев – „Ние искаме от Вас доверие, защото не ви предлагаме да продължите просто да оцелявате, а да живеете достойно!“. На сцената на Читалището излезе и един неочакван гост – спортният журналист Крум Савов, който сподели своите мотиви да бъде част от кампанията. А те са чисто човешки – двете му деца, семейството му да останат да живеят в родината си, да се развиват тук и да изграждат своето бъдеще, водени от едни достойни и неопетнени хора, които носят промяна за България. Тази промяна може да се случи на 26-ти март с №10 в бюлетината!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close