ОбществоРегионалниСамоков

Подранил празник на детето подариха ПП ГЕРБ – жени на 11 деца

Самоков 365“

Децата са най-голямото щастие, но също и грижа, безпокойство, усилие, отговорност. По идея на Надя Янакиева, ръководител на местната женска структура на партията, няколко дами от актива събраха лични средства и поканиха на 30 май три многодетни семейства, за да ги поздравят в навечерието на Международния ден на детето.

Едното от тях, от Самоков, е дарено с пет рожби, а другите две, от града и село Говедарци – имат по три. Всяко от трите момичета и осемте момчета получи персонални подаръци. Големи, пълни кошници с плодове и лакомства ще обогатят трапезите на фамилиите, орисани с късмета да се радват на смеха, щастието и веселата глъч на многобройната си челяд.

Оказа се, че две от момчетата имат приятели и съотборници от семейство, което също е с пет рожби. Какво по-хубаво от това! Късмет, умножен по пет! Този факт затвърди желанието на жените от ПП  ГЕРБ да добавят към многогодишната си традиционна кулинарна изложба – базар, обединила стотици хора да бъдат добротворци и новата инициатива, в подкрепа на многодетните семейства. И сигурно ще го направят. Жените са сила!

Организаторите благодарят за подкрепата на „Си Комерсиал 7“ ЕООД  и градински център „Магнолия“.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close