ОбществоРегионалниСамоков

Подготвителна група „Калинка“ на ДГ „Самоково“ се раздели с детската градина с тържество и атрактивна демонстрация на таекуондо

 „Самоков 365“

Краят на месец май е време, в което порасналите дечица напускат детската градина, за да се превърнат в ученици през идната есен. Подготвителна група „Калинка“ към ДГ „Самоково“ си взе довиждане с градината с пъстро тържество от стихчета и песни. По традиция те предадоха знамето на петгодишните с думите: „Предавам знамето на ДГ „Самоково“ чисто и неопетнено“. Заедно с удовлетворението от завършената подготвителна група децата получиха медали с лого на групата, подготвени от учителките им Виктория Струмина и Силвия Шуманова, заедно с музикалния педагог Е. Несторова.

Интересна част от празненството бе демонстрацията на групата по таекуондо „Темучин“ с ръководител Петър Виденов. В нея се обучаваха 15 деца. Голяма част от тях показаха завидни умения, включително и чупене на дъски с ръка и крак. Децата се научиха както на част от тайните на бойното изкуство, така и на дисциплина.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close