Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

Подарете весела и вълнуваща ваканция за вашето дете с лятната програма на ЦОП-Самоков

„Самоков 365“

Подарете весела и вълнуваща ваканция за вашето дете с лятната програма на Центъра за обществена подкрепа – Самоков.

Разходки, спорт, туризъм, фотография, разнообразни ателиета и занимателни игри на открито под надслов „Твори и мечтай” са предложенията за малчуганите. В заниманията са заложени: овладяване на базови домакински умения, поддържане на хигиена /лична и на мястото на живеене/, арттерапия, разходки за опознаване на родния край, дискусии на различни теми и много игри – занимателни, психологически, логически, за социализация и екипност.

„Училищна подкрепа”, включена във ваканционния пакет е предназначена за деца в задължителна училищна възраст. Насочена е към мотивацията и интереса за придобиване на знания и повишаване самочувствието на детето. С нея може да се навакса и изоставането в учебния материал по време на дистанционното обучение.

Модул „Искам да знам” е в насока затвърждаване на вече наученото и формиране на положителна нагласа за усвояване на нови неща. „Ателие по интереси” с модул „Мога и сам”, насочена към ефективно ангажиране на свободното време с дейности по избор на потребителите/децата/, целящи изграждане на битови и социални умения за самостоятелно справяне с предизвикателства. Това е пътят за превръщането на момичетата и момчетата в смели млади хора, които след месеци да кажат „Искам да знам – мога и сам”. Услугата е напълно безплатна.

Центърът за обществена подкрепа /ЦОП-Самоков/ се намира на  ул.“Бузлуджа”2 /бившето училище „Никола Драмалиев”/ и ви очаква!

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close