БоровецОбществоРегионални

Планират старт на сезона в Боровец на 19 декември

 

„Самоков 365“

Профилактиката на лифтовете върви по график. Оръдията за сняг са тествани и готови. Системата за изкуствен сняг ще заработи веднага щом климатичните условия позволят.

Бороспорт планира да открие ски зоната на 19 декември или по-рано, ако има подходящи условия.

Онлайн системата за продажби на ски и сноуборд услуги вече работи. Може да закупите пакет или услуга през www.borovets-bg.com, или мобилното приложение на курорта.

За безопасността и спокойствието на всички гости, Боровец ще отвори врати в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция.

На всички ключови места в курорта са поставени дезинфектанти, наложени са строги правила за спазване на социална дистанция и носене на маски/предпазни средства за лицето, всички съоръжения се дезинфекцират, а персоналът на курорта преминава редовно през детайлен инструктаж и тренинг за работа в условията на пандемия. Това са някои от мерките, част от програмата “Бъдете здрави, бъдете активни с Бороспорт”, които курортът предприе още през лятото за сигурността на всички гости и служители. Тези правила са актуализирани и допълнени, така че да отговарят на Указанията за прилагане на противоепидемични мерки в зимните курорти през зимен сезон 2020/2021 на МТ и МЗ.

Стриктни правила и процедури за превенция прилагат и хотелите в Боровец. За ски сезона те очакват любителите на планината с ексклузивни цени при гъвкави условия с много включени екстри, разнообразни здравословни активности през уикендите, анимация за децата, както и специални предложения за дълъг престой и “офис в планината”.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close