РегионалниСпорт

Пилотът Крум Дончев: Самоков за мен е символ на моторспорта. Радвам се, че бях част от Рали за дами

Анна Манова

Тази година се състоя петото юбилейно издание на състезанието за жени Рали за дами „8 март”. В най-женския и капризен месец дамите имаха реалната възможност да покажат на какво са способни, когато става въпрос за коли, адреналин и високи скорости. И за пореден път да опровергаят наложеното твърдение, че мъжете са по-добрите шофьори на пътя.

Специален гост на събитието тази година беше пилотът Крум Дончев. Той даде старт на състезанието, като преди това направи едно показно на терена с най-добрия автомобил за 2017 година. След това обясни на участничките какво трябва да направят, за да се преборят за първите места. А на финала раздаде част от наградите на челните места.

„Изключително съм щастлив, че бях поканен и имах възможността да присъствам на една хубава инициатива и по –  конкретно мероприятие за дами. А когато е свързано и с автомобилите, тогава радостта ми е двойна! Рали за дами „8 март” в Самоков си заслужи безспорно овациите на публиката от гледна точка на организация и страхотни участнички. Дамите бяха изключително мотивирани и предложиха един спектакъл на емоцията и скоростта за града”, сподели впечатленията си след състезанието Крум Дончев. Той не пропусна да подчертае, че Самоков за него е символ на скорости и мотоспортове.

„Самоков за мен е символ на моторспорта, спомен който никога няма да забравя, тъй като близкото минало го свързвам с изключителни, истински запомнящи се битки по трасетата на най-голямото българско състезание, а именно „Рали България”. Накрая бих желал да кажа, че в бъдеще можете да разчитате на мен и моята подкрепа, защото това което прави и е правил градът е изключително много за спорта, който ни обединява. Успех!”, бяха финалните думи на големия български пилот Крум Дoнчев.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close