БоровецЛюбопитноОбща категорияОбществоРегионални

Пет хотела в Боровец се наредиха сред 100-те най-добри в страната

„Самоков 365”

Пет хотела, намиращи се в курорта Боровец, се наредиха сред 100-те най-добри в България. Това стана ясно от проведените традиционни отличия Best Hotel Awards 2018.

Събитието Hotel & Tourism Investment Forum събра в началото на юни топ мениджъри на водещи наши и чуждестранни хотелски вериги. Те участваха в дискусия, посветена на инвестициите и развитието на хотелската индустрия, тенденциите и участниците на пазара, които се очаква да доминират до 2020 г. Като по време на мероприятието бяха отличени и най-добрите хотели в страната за 2018 година. Сред премираните са клуб – хотел „Янакиев”, клуб-хотел „Еуфория”, хотел „Ястребец”, хотел „Лион” и хотел „Рила”. Престижното отличие се връчва за втора поредна година на три от петте хотела, а именно „Янакиев”, „Еуфория” и „Ястребец”. В надпреварата за топ 100 са се включили над 4000 хотела. Отличията се връчват на базата на отзиви на клиентите.  В туристическия бранш един от основните критерии за добре свършената работа е качественият продукт и положителната обратна връзка от страна на гостите. Церемонията по награждаването и връчването на сертификатите се състоя на 6-7 юни в хотел Holiday Inn.

„Изключително горди сме, че за втора поредна година сме сред 100-те най-добри хотели в България. Надеждата ни е, че тази награда няма да е за последно, а ще продължаваме да постигаме повече и повече. Това е подарък от екипа за собствениците. Хотелът постоянно се развива в положителна насока, като се полагат усилия за обучения на екипа и се инвестира в подобряване на материалната база”, подчерта управителят на отличения клуб –хотел „Янакиев” Кристиян Симчев.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close