ОбществоРегионалниСамоковСпорт

Пет медала за самоковските боксьори от турнир в Гоце Делчев  

„Самоков 365“

Страхотен старт на новата година направиха момчетата от боксов клуб „Самоков“ с треньор Веско Райчев. Младите момчета завоюваха пет златни медала от участието си в Купа „Гоце Делчев“, провела се за първа година в югозападния град. В надпреварата участваха единадесет клуба и над 100 състезатели.

С медали се окичиха Мартин Райчев /52 кг./, Лоренцо Димитров /54 кг./, Петър Даскалов /60 кг./, Симеон Йорданов /75 кг./ и Георги Даганов /85 кг./. Като Лоренцо Димитров грабна и купата за най-техничен боксьор.

„Състезанието се провежда за първи път и съм много горд и щастлив, че нашият клуб се представи с петима състезатели и всичките взеха медали. Това ни е първото за сезона състезание, на което момчетата показаха най-доброто от себе си и постигнаха невероятен успех. Благодарен съм на състезателите за упорития труд, а също и на моя помощник – треньор Лъчезар Тодоров. Благодаря на всички, които ни помагат и подкрепят материално и морално“, каза пред „Самоков 365“ треньорът Веско Райчев.

Това, което ги очаква са Републикански първенства, контроли и турнири, които стартират от 20 февруари и ще продължат до май месец.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close