РегионалниСамоковСпорт

Петър Гьошарков с две втори места от Сърбия

„Самоков 365“

Самоковският състезател Петър Гьошарков направи чудесно представяне на международното състезание, провело се в Копаоник, Сърбия. То се състоя в началото на тази седмица. Пепо успя да запише две втори места в актива си.

Състезанието се провежда в две дисциплини – Слоупстайл и Биг Еър. В надпреварата взеха участие 17 състезатели от различни държави. В първия ден, понеделник /27.01/, Пепо успя да се класира на втора позиция с разлика от една точка от първото място, заето от сърбин. През втория ден само 30 стотни разделиха Гьошарков от призовото първо място и той остана втори на стълбичката.

„Доволен съм от представянето си, защото в момента в България няма условия за подготовка и съответно не бях тренирал за това състезание, така че се радвам че успях да вляза в тройката. Изключително съм благодарен на всички, които ме подкрепят и вярват в мен, както и на спонсорите ми от „Хюндай България“, магазини „Контрабанда“, ProXtreme, Bradabrat, Cloudnine Skis and Snowboards” и Българската ски федерация“, сподели за читателите на „Самоков 365“ нашият състезател.

След доброто представяне в Сърбия Гьошарков ще се подготвя за държавното първенство в Осогово на 6-7 февруари. След това му предстоят два старта за Европейска купа и при добро представяне един старт за Световна купа.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close