РегионалниСамоков

Петокласниците от ОУ “Васил Левски” с. Ярлово се разделиха с училището с патриотично тържество

“Самоков 365”

“Довиждане, пети клас! Ваканция, здравей!”, казаха въодушевено възпитаниците на ОУ “Васил Левски”  в самоковското село Ярлово. На 26 юни учебната година и работата по проект „Подкрепа за успех“ за учениците от пети клас

Класната стая ги „посрещна“ украсена подобаващо за случая в цветовете на трибагреника. Денят бе много емоционален и изпълнен с незабравими моменти. Започна с изпълнение на „Хубава си, моя горо“, последва „Татковина“, песента „България“ и стихове по повод завършването. Всеки ученик освен бележника си и задължителната литература за 6 клас, получи и книга с послание, гравиран химикал, знамето на България, както и много други изненади. След това учениците се потопиха в миналото, гледайки филма „Възвишение“.

Последваха доста сладки моменти – почерпиха се с вкусна торта, направена специално за тяхното завършване, пяха и танцуваха, играха навън и се забавляваха от сърце.

“Желаем ви весело, слънчево и щуро лято, забавлявайте се, играйте, но й четете през това време и наесен ви очакваме с нови сили, стремежи и мечти да продължим заедно по пътя на знанието!”, с тези думи педагогическия колектив на училището пожела безгрижно лято на своите възпитаници.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close