ОбществоРегионалниСамоков

Петима души са дали положителен PCR през почивните дни

“Самоков 365”

Петима души са дали положителен резултат на PCR тест през изминалия уикенд. Така общият брой на диагностицираните с Ковид -19 от началото на извънредното положение в община Самоков стана 306.

С четири се е увеличил и броят на активните лица, които в петък бяха 45, а към тази сутрин са 49. От активните, броят на хоспитализираните е с един по-малко, спрямо статистиката в петък и в болница са 14 лица.

Увеличение има в броят на домашно лечение, които към тази сутрин са 45 или с пет повече от края на миналата работна седмица. За отчетния период няма излекуван, едно лице е починало. Така общият брой на починалите от Ковид за територията на община Самоков от началото на извънредното положение е 10. Броят на карантинираните през последните два дни също се е увеличил с пет и така от началото на извънредното положение преминалите под карантина са 1617. В момента под карантина са 50 лица за територията на община Самоков или с един повече от статистиката за петък. За отчетния период от карантина са отпаднали 4 лица.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close