ОбществоРегионалниСамоков

ПГ по туризъм гостува на Международен панаир в Милано

Гостуването се осъществи по покана на самоковската фирма „Си Комерсиал – 7“

„Самоков 365“

По покана на борда на директорите на FCSI ITALIA чрез самоковската фирма „Си комерсиал – 7″ ЕООД и лично по покана на управителя и собственик Сотир Немов, ПГТ, представлявана от директора на училището Борислава Хаджийска, беше гост на Международния панаир HostMilano 2021, който се проведе във Fiera di Milano Rhо от 22 до 27 октомври.

На панаира освен зали с техника и продукти на хранително-вкусовата промишленост имаше и палати с IT продукти и мебели. Част от програмата на всяка излагаща дейността си фирма бяха демонстрации или майсторски класове, които се водеха от гост – специалисти, добили популярност в Италия.

FCSI ITALIA разполагаше със специален щанд, който бе домакин на различни инициативи, работни срещи и специализирани семинари, свързани с хранително-вкусовата промишленост. Щандът бе голямо пространство на сътрудничеството на инициатора с различни обучителни организации, университети и специализирани училища, каквото е и ПГТ.

По време на тези срещи и дискусии бяха обсъдени идеи за бъдещи проекти, за сътрудничество и за обучение с участието на българските партньори – “Си комерсиал – 7”, Университета по хранителни технологии, Пловдив и ПГ по туризъм – Самоков.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close