Обща категорияОбществоРегионалниСамоков

„Още ден” с мисъл за летни изживявания с новата песен на Момчил Степанов и Виктор Самсонов

Анна Манова 

Самоковското талантливо момче Момчил Степанов отново изненадва с нови проекти. Този път това е дуетна песен с неговия колега Виктор Самсонов. Парчето, носещо заглавието ”Още ден”, е с лятно звучене и много настроение. Текстът е закачлив и бързо се запомня и запява. Отдавна двамата изпълнители плануват общи творчески проекти, но явно им е бил необходим още ден, за да може през лято 2018 да се изявят с новата песен.

Това, което свързва Момчил Степанов и Виктор Самсонов е дългогодишно приятелство и съвместна творческа дейност, стартирала в предаването ”Х-фактор”, където двамата са преки конкуренти за участие в живите концерти. Но от конкуренти в риалити формата, те се превръщат в добри приятели и колеги извън него. Започват да създават заедно музика, като увличат около себе си още музиканти и певци. Следват множество участия в София и страната, а през лятото на 2015-а Виктор пее на сватбата на Момчил, заедно със специално събрана за случая банда. През 2016-та година участват като дует в риалити формата „България търси талант“, където впечатляват журито и достигат до полуфинала на предаването. И двамата имат множество индивидуални изяви.

Мони има множество участия в различни театрални спектакли, мюзикъли, филми и телевизионни сериали. През 2017 получава номинация за ИКАР в категория ”Златен глас”. Неговият глас е познат от различните му роли в популярни детски филми и не само.  От тази година е част от състава на Държавния музикален и балетен център – София. А през юни 2018г, неговата авторска песен, на която е и изпълнител е класирана сред финалистите в конкурса ”Бургас и морето”.

Виктор е музикант, певец и професионален модел.  Дълги години живее в чужбина, където свири първа цигулка в юношеския оркестър в гр. Дърбан /ЮАР/. Музикалните му търсения са разнообразни и той свири и пее и в два театрални мюзикъла – “Broadway Rocks” 2009 и “Celebration” 2009/2010. Успоредно с музикалната си дейност, Виктор успешно развива и модната си кариера, но вече като продуцент, водещ и ментор на новата модна рубрика – „Новото лице“, която предстои да се излъчва в шоуто „Преди обед“ по БТВ през новия есенен сезон.

„Още ден“ е първата съвместна авторска песен на Момчил и Виктор, където всеки е автор на текста, който изпълнява. Музиката е дело на  Момчил Степанов, а  аранжиментът е на Щерион Пилидов. Микс и мастеринг – Алекс Нушев (ANP Music Production), беквокали – Теодора Радилова.

 

 

 

 

 

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close