Слайд категория

Още веднъж показахме, че самоковци са с добри сърца – 819 лв. за Веско!

blagotworitelen koncertУченици от осми клас на СОУ „Отец Паисий” по своя инициатива и без почти никаква намеса на възрастни организираха благотворителен концерт за своя приятел – Веско. Концертът се състоя на трети юни в салона на Читалище-паметник „Отец Паисий-1859”. 

Пред пълен салон се изявиха състави и ученици, които най-искрено подават ръка към Веско! Концертът започна с прочит от водещия на думи на Веско – откровено и затрогващо. В подкрепа на сцената се изявиха мажоретен състав „Самоков” с художествен ръководител Теменужка Янкова. Танцов състав „Палакарийче”, с.Райово, с художествен ръководител Росица Павлова. Танцово студио „Кати” с ръководител Катрин Митева. Вокалната група и детския танцов състав на училището, с ръководител Силвия Ненова. Китарен ансамбъл „Акустика” с художествен ръководител Христо Христов, като Алек, Божидара и Амун не пропуснаха да ни изпеят нещо. Сцената озариха с живот Симона Благоева със съчетание по спортна аеробика, Даная Ласина, която изрецитира „Хаджи Димитър”  и малката Маргаритка, която изпълни две песни.

От училището изказаха благодарноси към Арт студио „Домишляров”, регионален канал „Рила”, вестник „Приятел”, вестник „Седмица” и вестник „Самоков 365”, за оказаните подкрепа и съдействие.

След края на концерта комисия в състав: Силвия Ненова, Румяна Гамалова, Христо Христов, Зоя Станкова и Галя Симова отчете, че за Веско са събрани 819лв.

Веско е детето, което обедини толкова хора и им показа, макар и неволно  как да бъдат по-добри, състрадателни и човечни. И нека да благодарим на Веско, че ни учи да бъдем човеци в истинския смисъл на думата!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close